REKLAMA POLYGRAF OBALY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Vytvořte poutavé výstavní stánky


Vytvořte poutavé výstavní stánky s přenosnými stěnami, působivými a podsvícenými promostolky. Vylepšete svou propagaci pomocí bannerů, vlajek a stojanů na letáky a udělejte opravdový dojem!

Inspirujte se sestavami stojanů, které opravdu zaujmou. Prohlédněte si balíčky online nebo se inspirujte kombinací několika produktů ze stejné rodiny! Jsou pro Vás vytvořené návrhy, které můžete snadno nabídnout svým zákazníkům: dobrý, lepší a nejlepší balíček!

Nechte se inpirovat 

Složte si na svou výstavu ty správné produkty. Už jste viděli všechny produkty z řady Zipper-Wall, jako je lehké textilní áčko a textilní reklamní stojan Sleeve? Všechny jsou přenosné s jednoduchým systémem trubek, které do sebe zacvaknete a přetáhnete nemačkavou látkou! Když je necháte potisknout, nemusíte mít strach, že na výstavě nebutete vidět. A už jste měli tu čest s největším produktem řady světelných boxů, Brightboxem XL? Inspirujte se u produktů z řady Zipper-Wall nebo Brightbox!

A samozřejmě vedle řady Brightbox a Zipper-Wall je zde mnoho dalších vynikajících produktů, které se navzájem svkěle doplňují. Nezapomeňte na řadu Impress, Pop-Up Magnetic a Pop-Up Fabric

 

Nezapomeňte se podívat na všechny naše produkty online na www.jansen-display.cz






Více
Závěrečná zpráva 2023

Facebook