REKLAMA POLYGRAF OBALY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Nejrychlejší cesta k automatizaci prepressu


Enfocus Switch je prostředí pro vytváření automatizačních datových workflow. Přestože umožňuje vytvářet individuální workflow ušitá přesně na míru podle specifických požadavků zákazníka, ukazuje se, že v řadě instalací, které GRAFIE CZ v České republice realizovala, se některé požadavky zákazníků opakují. Díky tomu mohlo vzniknout několik typů standardních workflow, jejichž zavedení může být velmi rychlé. Můžete tak investici do software velmi rychle začít zhodnocovat, protože rozběhnutí těchto workflow v jejich základní podobě netrvá měsíce, ale je otázkou jednoho, max. dvou týdnů.

 

Chcete-li vědět více, přejděte na:

www.grafie.cz/nejrychlejsi-cesta-k-automatizaci-prepressu nebo neváhejte kontaktovat odborníky z GRAFIE CZ.

K tomu můžete využít například veletrh REKLAMA POLYGRAF OBALY 2023, který se koná ve dnech 25. – 27. 4. 2023 v Praze, kde se s vámi rádi osobně setkají.

Prezentace Automatizace v polygrafii – Enfocus Switch, proběhne ve středu 26. 4. 2023 od 11:30 hodin na veletrhu REKLAMA POLYGRAF OBALY 2023.

V rámci veletrhu se můžete registrovat na individuální setkání s členy týmu GRAFIE CZ nebo můžete navštívit některý z našich workshopů v rámci doprovodného programu.

 






Více
Závěrečná zpráva 2023

Facebook