REKLAMA POLYGRAF OBALY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

SWEDBOARD Fibre


Spandex přináší na český a slovenský trh nový produkt SWEDBOARD Fibre – 100% recyklovatelné a FSC certifikované papírové voštinové desky vyráběné švédským výrobcem SWEDBOARD, který je členem skupiny 3A Composites. Výrobní linka nejnovější generace umožňuje výrobu s minimálním odpadem a nízkou uhlíkovou stopou. Nejnovější technologie výroby jádra desky úplně eliminuje uvolňování prachu při tisku, formátování a při montáži finální aplikace. Stejně tak dává desce mimořádnou pevnost a stabilitu, deska nepraskne při ohybu v kterémkoliv směru. Tyto vlastnosti umožňují tvůrcům aplikací využít kreativitu v plném rozsahu a zároveň vyrobit aplikace šetrné k životnímu prostředí.

 

Spandex dodává SWEDBOARD® Fibre ve třech variantách, každou v tloušťce 10 mm a 16 mm. Dvě varianty jsou s bílým a jedna s hnědým povrchem. Desky v prevedení “Nature” jsou bez povrchové PE vrstvy. Varianta PREMIUM White s PE povrchovou vrstvou má vyšší odolnost vůči vlhkosti. SWEDBOARD® Fibre je dodávaný v široké škále formátů. Standardně je k dispozici ve formátech od 1220x2440 mm až po 2030x3050 mm. Nová výrobní technologie však umožňuje vyrobit desky v šířce až 2400 mm a maximální délce 4050 mm.

 

Co se týče způsobů zpracování, materiál je možné řezat, vrtat, frézovat okraje anebo V-drážky a následně ohýbat a lepit, čímž sa dají vytvářet různé 3D objekty. Povrch materiálu je vhodný pro přímý digitální tisk, sítotisk, laminaci a barvu. Výrobce poskytuje rozsáhlou technickou podporu pro zpracování desek spolu s datovými soubory pro výrobu různých 3D aplikací. Na základě spolupráce s významnými dodávateli tiskovvých technologií, plotrů a fréz dokáže výrobce desek poskytnout podporu při nastavení strojů pro optimální výsledek zpracování.

 

K deskám je možné vybrat si ze široké škály doplňků jako např. spojovací, závěsné a ohraničující prvky.

 

SWEDBOARD® Fibre je vynikajícím materiálem pro kreativní práci, nachází široké uplatnění ve výstavnictví a designu. Typickými aplikacemi jsou POS/POP displeje, dekorační a designové prvky pro obchodní prostory, nábytek, interiérový design, příčky, obklady a mnoho dalších.

 






Více
Závěrečná zpráva 2023

Facebook