REKLAMA POLYGRAF OBALY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Reklamní stany - skvělé řešení pro jakoukoli venkovní akci


Už jste slyšeli o naší nabídce reklamních stanů? Ať už předpověď hlásí déšť nebo ne, se stanem Alu bude Vaše akce vždy v bezpečí a suchu! Ideální pro použití na venkovních sportovních akcích, před obchody nebo u škol. Jedině tak Vás nikdo nepřehlédne! Dokonalý způsob, jak udělat nezapomenutelný dojem!


S naší nabídkou příslušenství bude Váš stan kompletní K reklamním stanům nabízíme nejrůznější doplňky a příslušenství: poloviční stěna určená pro Váš branding, ocelová základna pro větší stabilitu, konektor pro spojení dvou stanů dohromady a mnoho dalšího. S tímto příslušenstvím můžete vytvořit požadovanou konfiguraci stanu pro Vaši příležitost.

Odolnost nejen vůči povětrnostním vlivům a snadná montáž Náš stan Alu je spolehlivé řešení, které potřebujete pro dokonalou venkovní akci! Je vyroben ze silných a odolných komponentů, které odolávají všem povětrnostním podmínkám. Pro snadné a rychlé sestavení během několika minut je k dispozici náš jednoduchý návod k instalaci krok za krokem, doplněný o několik obrázků. To znamená, že během okamžiku budete středem pozornosti!

Už není na co čekat! Tak na co ještě čekáte? Pojďme se připravit na všechny ty venkovní akce, které jsou před námi! Nevíme, kdy budou akce ve vnitřních prostorách opět v plném proudu, takže se připravte na dlouhou venkovní sezónu.






Více
Závěrečná zpráva 2023

Facebook