REKLAMA POLYGRAF OBALY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

TECH-MASTERS Czech, spol. s r.o


Od svého založení v roce 1991, pod názvem Inovation Czech v České republice, se společnost TECH-MASTERS Czech, spol. s r.o. nepřetržitě vyvíjela a v červnu 2017 se úspěšně transformovala do evropské skupiny Tech-Masters v Rakousku. Jako středně velká společnost, se stala partnerem pro profesionály v průmyslových, obchodních a automobilových odvětvích v celé Evropě. TECH-MASTERS kombinuje mnohaleté zkušenosti s profesionálním servisem, údržbou a odborným poradenstvím s nejmodernějšími technologiemi. Vysoké požadavky jejich zákazníků zůstávají hnací silou skupiny společností TECH-MASTERS.

 

V rámci zastřešující značky „TECH-MASTERS“ v jednotlivých prodejních skupinách v Rakousku, Německu, Itálii, České republice, Slovensku, Maďarsku, Polsku, Slovinsku, Chorvatsku a Rumunsku, umožňuje tato součinnost operovat i přes hranice a být vnímána v celé Evropě jako dodavatel produktů a služeb pro průmysl, obchod a automobilový průmysl.

 

Díky inovativním řešením a vizionářským přístupům si ve společnosti TECH-MASTERS stanovují ty nejvyšší standardy kvality ve vývoji produktů. Jako zdroj inovací se zákazníci TECH-MASTERS mohou vždy spolehnout na jejich kompetenci, spolehlivost a flexibilitu.

 

Nabízí kvalitní a referencemi významných zákazníků prověřené produkty pro požadovaný obor! Díky jejich mnohaletým zkušenostem a jejich know-how v B2B segmentu dokáží vždy s maximální přesností dostát požadavkům vedoucím k úspěšným výsledkům pro činnosti zákazníků!

 

 

TECH-MASTERS nabízí v dílčích kategoriích rozsáhlé spektrum produktů jako jsou – čistící prostředky a odmašťovadla, lepidla a těsnící tmely, lepící pásky, mazadla, bezpečnost a hygiena, elektrické komponenty, aditiva, nářadí, atd…

 

 

Dnes více než 24 obchodních zástupců v ČR s jedním cílem: poradit zákazníkům TECH-MASTERS kompetentně a s odhodláním, a absolutní připravenost na všechny výzvy! Málokdo dokáže konkurovat TECH-MASTERS know-how a řešení produktů a služeb pro individuální požadavky zákazníků!






Více
Závěrečná zpráva 2023

Facebook