REKLAMA POLYGRAF OBALY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Ze světa papírových a lepenkových obalů


Ze světa papírových a lepenkových obalů

Dlouhodobějšími průzkumy je dokázáno, že produkty z papíru jsou spotřebitelem vnímány jako environmentální produkty, bez větší zátěže na přírodu. Ve výrobě obalů patří papír a lepenka k nejvíce používaným substrátům. V současnosti dokonce existuje i řada iniciativ, kde tyto materiály, především v obalovém segmentu často nahrazují nebo alespoň tvoří další alternativu k environmentálně méně příznivým materiálům. Zajímavosti a novinky z „papírového“ sortimentu nebudou chybět ani na výstavišti PVA v Letňanech.

 

V době vysoké konkurence je potřeba, především u spotřebitelského či dárkového obalu, maximálně zaujmout. Atraktivní portfolio produktů nabízí známý výrobce šanonů, pouzder a dárkových obalů, společnost Achilles, který je součástí skupiny Achilles Group. Především u dárkových krabic výrobce dosahuje vysoké kvality a exklusivity nejenom díky precisní výrobě či kvalitním materiálům, ale i z důvodu širokých možností technologického zušlechťování (laky, lesklá, matná, strukturální i holografická laminace atd.).

 

Ottova tiskárna slaví dvacetiny!

I když letos Ottova tiskárna slaví již 20 výročí svého vzniku, papírové tašky vyrábí přece jenom o něco kratší dobu, přesto se hned od počátku zapsala do povědomí klientů vysokou kvalitou a hlavně kreativitou svých řešení. A jak je lehká či naopak složitá výroba papírové tašky si mohou návštěvníci veletrhu zkusit přímo na stánku. Velkou novinkou letošního roku jsou rozšířené možnosti nabídky této společnosti, díky nové technologii v podobě výkonného laseru.

 

Od obalů až k POS produkci

Individuální přístup k zákazníkům, vlastní vývojový a konstrukční tým, možnost výroby od malého množství, moderní technologie a letité zkušenosti v oboru spolu se zaměřením na rozvoj a inovaci, umožňuje firmě Paketo (GNP, s. r. o.) tvořit obaly i displeje s přidanou hodnotou. V presentaci nebudou chybět ani ukázky a aplikace dnes tolik žádaného velkoformátového digitálního tisku, parciálního lakování nebo laminace.

 

Jak na tolik žádanou malosériovou výrobu?

Společnost MAILTEC SLOVAKIA, spol. s r. o. patří mezi významné dodavatele digitálních technologií (laserová, inkoustová, memjet), které jsou určeny především k výrobě etiket. Na pražském výstavišti však společnost bude i debutovat se zajímavým řešením pro výrobce obalů. V premiéře bude presentováno unikátní zařízení SlimBox, které je vhodné pro malosériovou výrobu krabicových obalů z vlnité lepenky. Obaly jsou „šité“ přímo na míru konkrétního výrobku. Tímto řešením se minimalizují náklady na balení, skladování a přepravu, materiál je možné přímo potisknout nebo označit etiketou.






Více
Závěrečná zpráva 2023

Facebook