REKLAMA POLYGRAF OBALY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Ricoh uvádí na trh tiskárnu Ri 1000 (DTG) pro rychlý, flexibilní a vysoce kvalitní tisk na textil


Ricoh uvádí na trh tiskárnu Ri 1000 (DTG) pro rychlý, flexibilní a vysoce kvalitní tisk na textil

Ricoh uvedl na trh tiskárnu Ri 1000 pro přímý tisk na textil (DTG), která kreativním poskytovatelům tiskových služeb přináší rychlé a mimořádně flexibilní výrobní řešení s výjimečnou kvalitou tisku.

 

Tiskárna Ri 1000, která nahradí model Ri 3000, je rychlejší, poskytuje kvalitu tisku s rozlišením až 1200 dpi x 1200 dpi a podporuje konfiguraci CMYK plus bílá barva, což zaručuje oslnivé výsledky na textilu jakékoliv barvy.

 

Tiskárna Ri 1000 kombinuje flexibilitu tiskových aplikací s kvalitou, rychlostí a přesností

 

Flexibilita využití Ri 1000 se výrazně rozšířila pomocí nového Pretreatmentu. Díky novému chemickému složení mohou poskytovatelé služeb zcela nově využít lehké materiály ze 100 % polyesteru i pro směsi bavlny a polyesteru. Tímto se otevírá větší možnost pro tisk na oděvy a textilní výrobky v řadě odvětví, včetně sportu.

 

Všestrannost výroby, rychlá obsluha a intuitivní ovládání této tiskové technologie je podpořeno výměnným magnetickým mechanismem nástavců v různých velikostech, s maximálním rozměrem tisku 406,4 x 508mm. Tato flexibilita podporuje nepřetržitou výrobu a širokou škálu tiskových schopností od textilu dětských velikostí až po super široký design.

 

Minimální údržba s volitelnými možnostmi nastavení čištění maximalizuje produkci a provoz. K dalším úkonům údržby, jejichž funkce není automatizovaná, se na 7palcovém dotykovém displeji zobrazují výstražné symboly jako upozornění pro provozovatele, kdy je nutná manuální údržba.

 

Přijďte se podívat na tiskárnu Ri 1000, čerstvou držitelku ocenění CES 2019 Innovation Awards Honoree, v rámci veletrhu Reklama Polygraf ve dnech 9. 4. – 11. 4. 2019 na stánek společnosti Ricoh, stánek 4B07 v hale 4.

 

Další informace jsou dostupné na www.ricoh-europe.com.

 






Více
Závěrečná zpráva 2023

Facebook