REKLAMA POLYGRAF OBALY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
Kalendář 2025

Odborné partnerství
Partner pro energetiku PVA EXPO PRAHA
Mediální partner

GASTRO TOUR

Prezentace moderních gastronomických konceptů Rezervace míst a registrace na:
www.gastro-tour.cz




Typ akce: Doprovodná akce


Datum zahájení: Neděle, 2015-10-04 10:00 - 17:00

Místo konání: výstaviště PVA EXPO PRAHA - Letňany

Popis místa konání: HALA 7, stánek 7A2


Organizátor: T&M CREATIVE, s. r. o.

WWW: www.tmcreative.cz

Vstupné: V rámci vstupenky na veletrh


Kontaktní informace:
jednatelka a ředitelka společnosti Miroslava Helmichová
helmichova@tmcreative.cz
724 500 365




GASTRO TOUR prezentuje v rámci programové zóny aktuální trendy profesionální gastronomie a hotelnictví formou kuchařských a cukrářských vystoupení, řízených degustací, seminářů, workshopů, soutěží. Projekt pořádá specializovaná marketingová agentura T&M CREATIVE v odborné spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů ČR.

Efektivní využití moderních gastronomických a trendových surovin, nové produkty na trhu formou živých vystoupení s řízenými degustacemi v rámci restauračního a kavárensko-cukrárenského provozu.


Program na neděli 4. 10. 2015
 
Kulinářská exhibice v podání Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR formou degustačního menu. Přijďte prověřit naše reprezentanty v přípravě na kuchařskou olympiádu IKA 2016.

Program v GASTRO TOUR KONCEPT RESTAURANTU
Energie - zdraví - vitalita. Představení a řízená degustaceunikátního čajového nápoje.
 
Program v GASTRO TOUR KONCEPT RESTAURANTU
Káva není jen černá a hořká! Vydejte se napříč světovými kávovými plantážemi v řízené degustaci kávy.

Odborný seminář magazínu GASTRO REPORT – MINUTKA.
OSTROVNÍ SYSTÉMY - lokální iniciativa hospodářských a pohostinských subjektů ke zvýšení atraktivity regionu. Případová studie.
 
Kulinářská exhibice v podání Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR formou degustačního menu. Přijďte prověřit naše reprezentanty v přípravě na kuchařskou olympiádu IKA 2016.

Program v GASTRO TOUR KONCEPT RESTAURANTU
... a podpořte potravinářskou dílnu Dobroty s příběhem, která vyrábí nakládané speciality – především sýry a utopence, a jejími novými zaměstnanci se stalo i 5 lidí se zdravotním postižením.


Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Nahoru