REKLAMA POLYGRAF OBALY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Chytrá řešení pro (téměř) každého uživatele


Konica Minolta se řadí k pravidelným vystavovatelům na veletrhu REKLAMA POLYGRAF OBALY. Společnost zároveň patří, ať již z hlediska své originální expozice, tak i díky promyšlenému programu, na výstavišti k těm naprosto nepřehlédnutelným. Stejně úspěšně se prezentuje i na dalších národních a mezinárodních akcích i soutěžích. Na konci loňského roku obohatila řadu svých ocenění i o cenu „IT produkt roku“.

 

Konica Minolta je považována za progresivního dodavatele kancelářských, tiskových, produkčních i zušlechťovacích technologií. Patří i mezi vývojáře různých platforem, z nichž nejnovější je např. Workplace Hub, který se skládá ze sady nástrojů, sloužících ke zlepšení správy klientského IT. Díky spolupráci s dalšími silnými partnery v oboru tak může navrhnout ty nejpokročilejší serverové technologie v kombinaci se špičkovým zabezpečením.

 

IT produkt roku 2019

Skutečnost, že je Konica Minolta pojmem nejenom v oblasti tisku, ale i IT, bylo oceněno na konci listopadu i v rámci soutěže IT produkt roku, kterou organizuje redakce Computerworld. Cílem je vyzdvihnout výrobky disponující vlastnostmi, které je významně odlišují od konkurenčních produktů stejné kategorie. Může přitom jít jak o celkově inovativní pojetí produktu, tak o jednotlivé funkční zdokonalení, výrazně zjednodušené ovládání nebo třeba o výjimečně příznivou cenu.

 

Komplexní a bezpečné IT systémy za pomoci Workplace Hub

Konica Minolta Business Solutions Czech získala prestižní ocenění v kategorii  Komplexních informačních systémů  za návrh Podnikové IT infrastruktury na 1m2 , při které byla  úspěšně využita právě platforma Workplace Hub.






Více
Závěrečná zpráva 2023

Facebook