REKLAMA POLYGRAF OBALY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Novinky ze světa plotrů Kongsberg


Řezací plotry Kongsberg zná, alespoň podle značky, téměř každý výrobce kartonáže či signmakingu. Plotry jsou známé díky své vysoké kvalitě, variabilitě a výkonům. Nemalou výhodou je, že jejich výroba je u nás v Brně. Na konci léta společnost ESKO, která plotry vyrábí, představila hned několik novinek.

 

Nejnovějším nabízeným řezacím stolem je v současnosti Kongsberg C Edge, který je ideální jak pro oblast signmakingu, tak pro vzorkování a výrobu obalů z vlnité lepenky. Řezací stůl se vyznačuje nejenom spolehlivostí a vysokou robustností, která ve spojení s kvalitní konstrukcí velmi dobře absorbuje nežádoucí rázy, ale i vzhledem ke zpracovávaným materiálům i vysokou produkční rychlostí.

 

Excelentní řez v produkční rychlosti

Při dodržení standardů vysoké kvality nabízí plotr svým uživatelům i zvýšení produktivity při rychlosti řezu až 75 m / min v kombinaci se zrychlením až 1G. Plotry Kongsberg C Edge lze postupně ještě dále vylepšovat. Jak vaše společnost roste, Kongsberg C Edge se vyvíjí s ní a lze jej snadno upgradovat jak v rychlosti, tak v akceleraci.

 

Lze na plotrech Kongsberg simulovat i výsek? Ano, lze…

Další novinku od ESKO Kongsberg představuje jednotka Dual Heavy Duty. Díky ní již operátor nemusí manuálně zasahovat do změny nástrojů. Naopak hlava automaticky během práce přepíná a používá správný nástroj, čímž výrazně zvyšuje efektivitu výroby. Dual Heavy Duty poskytuje lepší kvalitu ohybů (týká se především komplikovaného rýhování u vícevrstvých lepenek) i na materiálech s vysokým obsahem recyklovaného materiálu.

V kombinaci s nástrojem Esko CorruSpeed ​​může technologie řezat a perforovat vlnitou lepenku v kvalitě konvenčního výseku v plné rychlosti stroje až 100 m / min, což je v současnosti nejlepším řešením pro menší až střední produkční zakázky digitálního výseku u produktů z vlnité lepenky, včetně displejů a další produkce POS.

 






Více
Závěrečná zpráva 2023

Facebook