REKLAMA POLYGRAF OBALY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Etikety, visačky, placky a lepíky….


Etikety, visačky, placky a lepíky….

Nenápadným, ale velmi důležitým sortimentem nejenom ve světě obalů jsou pomocné obalové prvky. Tyto prvky přebírají často funkce informační, bezpečnostní a především marketingové. Přímo či podprahově působí na uživatele a často mají rozhodující slovo v případném váhání o koupi produktu.  Na veletrzích REKLAMA POLYGRAF OBALY vystavovatelé z tohoto segmentu tradičně nechybí. A nejinak tomu bude i na letošním 26. ročníku.

 

K největším výrobcům etiket na našem trhu patří společnosti OTK, CologniaPress, Label Design, S&K Label a mnozí další. Zajímavé a úspěšné designy vedle velkých hráčů, nabízí i menší výrobci či dodavatelé. Návštěvníci veletrhu by neměli rozhodně minout stánek společnosti RAYFILM v hale 3, která uvede na trh novou produktovou řadu etiket RAYFILM Creative Labels. A v čem spočívá výraznost této řady? Především v tom, že klient se nemusí nechat omezit ani materiálem, ani nápadem a dokonce ani tvarem výseku, protože společnost je schopná dodat i řadu nestandardních tvarů etiket. Neobvyklý tvar je umocněn i nabídkou používaných materiálů. EXCLUSIVE materiály, jako jsou například Antique cream lepicí papír, perleťový samolepicí papír, průsvitný samolepicí papír nebo hnědý kraftový papír, dokáží udělat etikety opravdu jedinečné.

 

Lepíme s Lepíky

Opravdu mnoholetým tradičním vystavovatelem je společnost Lepíky CZ. Vedle klasických lepíků (mnohoúčelových polepových bodů), firma nabízí i další novinky v lepení, spolehlivé ruční aplikátory, osvědčené suché zipy i ultrapevné AFT pásky pro beznýtové technologie. K zajímavostem patří i Unizip, tedy samolepicí černý suchý zip tvořený vetkanými plastovými mini profily, které do sebe při přitlačení zapadnou a vytvoří pevný spoj, který je současně rozebiratelný. Tlakově aktivované lepidlo zipu má vysokou okamžitou přilnavost k většině materiálů s výjimkou teflonu a silikonu, teplotní odolnost je až do 90 stupňů Celsia.

 

Placky má ráda především generace Z

Jako komunikační prostředek, i když trochu jiného typu než etikety, slouží placky. Polský vystavovatel Badge4U je specialistou na reklamní sortiment již od svého vzniku v roce 1992. V současnosti je nabídka společnosti opravdu široká, přesto placky, včetně materiálů a výrobní technologie tvoří její nejznámější část a podle každoročního obléhání stánku na pražském výstavišti je vidět, že placky jsou i sortimentem nejpopulárnějším, především u mladší generace.






Více
Závěrečná zpráva 2023

Facebook