REKLAMA POLYGRAF OBALY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Alternativní distribuční kanály, inovace a nové obchodní modely pro vydavatele knih


Ať už jste autor, který publikuje svá vlastní díla, nebo majitel malého obchodního vydavatelství, potřebujete své knihy dostat na trh. Vybrané distribuční kanály vždy závisí nejen na formátu a nákladu knihy. Pokud jsou ale výrobní výdaje příliš vysoké, pravděpodobně nebudete mít možnost prodeje prostřednictvím některých distribučních kanálů. Jaké alternativy tedy nabízí moderní trendy v produkci a distribuci knih tak, aby se dílo dostalo ke čtenářům a menší vydavatelé nemuseli v jeho produkci a skladování utopit značné finanční prostředky?

 

Pakliže vás tato problematika zajímá, přijďte na veletrh REKLAMA POLYGRAF OBALY hned první den veletrhu mezi 13:00 – 15:00 do přednáškového sálu č. 4 ve Vstupní hale 2. Tématem akce budou moderní trendy v crowdfundingu pro vydavatele, o kterém promluví pan Martin Novotný, ředitel konzultační společnosti Grafie CZ. Téma publikování a produkce knih v malonákladu, tedy „on demand“ otevře Mark Hinder, Head of Market Development, Inkjet Solutions v Konica Minolta Europe, který objasní, jakým způsobem lze využít nejnovější technologie pro zvýšení ziskovosti vydavatelů. Představí také nové možnosti, díky kterým mohou knihy obsahovat interaktivní online obsah v rámci rozšířené reality.

Dalším hostem bude Olga Bušková, autorka knihy Domov jako talíř, která promluví o úskalích samovydavatele a distribuci její nové knihy. Ředitel plně digitální tiskárny knih Totem v Polsku Michal Rejnowski se ve své části bude věnovat obchodnímu modelu v produkci knih do 500 kusů v prémiové kvalitě. Akci uzavře CEO společnosti MGI Technologies Viktor Abergel, který představí nové možnosti a standardy ve zušlechtění tiskovin. Zaměří se na obálky knih, které mají značný vliv na koncové spotřebitele.

 

V případě zájmu o účast na akci se registrujte zde: (https://www.konicaminolta.cz/bookondemand)

 

Akce je dostupná pouze pro registrované účastníky.

 






Více
Závěrečná zpráva 2023

Facebook