Program:
10.00 – 10.30 | REGISTRACE ÚČASTNÍKŮ
10.30 – 11.00 | VÝZVA POKRAČUJE: RECYKLOVANÉ A BIODEGRADOVATELNÉ OBALOVÉ MATERIÁLY, JEJICH VHODNOST PRO BALENÍ POTRAVIN
Přednášející: Ing. Milada Syčová, REGIONÁLNY ÚSTAV VEREJNÉHO ZDRAVIA
11.00 – 12.00 | JAK POSUZOVAT LÁTKY NEZAŘAZENÉ NA POZITIVNÍ SEZNAM UNIE V NAŘÍZENÍ EVROPSKÉ KOMISE Č.10/2011? KTERÉ TO JSOU A JAK PŘISTUPOVAT K HODNOCENÍ JEJICH RIZIKA
Přednášející: Ing. Jitka Sosnovcová, STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV
12.00 – 12.30 | FLUORESCENCE OBALŮ Z PAPÍRU
Přednášející: Ing. Ivan Nesládek a Ing. Aleš Wollmuth, Huhtamaki
12.30 – 13.00 | NOVÉ MOŽNOSTI OBALŮ Z VLNITÉ LEPENKY
Přednášející: Ing. Martin Hejla a Petr Kaczor, THIIMM THE HIGHPACK GROUP
13.00 – 13.30 | OBČERSTVENÍ
13.30 – 14.00 | OBALY JAKO POSLEDNÍ BARIÉRA PŘED SKLADIŠTNÍMI ŠKŮDCI
Přednášející: Ing. Radek Aulický, Ph.D. a Ing. Václav Stejskal, Ph.D., Výzkumný ústav rostlinné výroby
14.00 – 14.30 | SKLADIŠTNÍ ČLENOVCI V PROSTŘEDÍ ČLOVĚKA A RIZIKA SPOJENA S NAPADENÍM POTRAVIN
Přednášející: Mgr. Jan Hubert, Ph.D. a Ing. Marta Nesvorná, Výzkumný ústav rostlinné výroby
14.30 – 15.00 | GREEN FAKES. POTRAVINY V E-SHOPECH. E-SHOPY JAKO BALÍRNY? LIDLGATE.
Přednášející: Ing. Vlado Volek, OBALOVÝ INSTITUT SYBA
15.00 – 15.20 | DISKUZE
15.30 | UKONČENÍ
Registrace ZDE