REKLAMA POLYGRAF OBALY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Úspěšný příběh začal na pražském výstavišti!


Společnost Xerox patří k tradičním vystavovatelům na veletrhu Reklama Polygraf Obaly. V loňském roce si dokonce výstaviště PVA v Praze Letňany firma vybrala pro svou evropskou premiéru unikátní technologie Xerox Iridesse. Tento stroj budí od svého uvedení na trh oprávněný zájem po celém světě a dočkal se i řady ocenění. To nejnovější získal nejnověji v druhé polovině letošního května od Evropské asociace pro digitální tisk.

 

Xerox Iridesse je jediným digitálním tiskovým strojem, který je schopen s vysokou přesností tisknout až šest barev v jediném průchodu se schopností vylepšovat výstup dekorativními metalickými, průhlednými a bílými inkousty. Digitálním tiskárnám tak poskytuje více možností v oblasti samotného designu a umožní tisk atraktivních tiskových aplikací i v malých nákladech.

 

Nejvyšší ocenění hned ve třech kategorií

Produkční stroj Iridesse byl EDP vybrán a ve středu 15. května 2019 v rámci největší evropské výstavy zaměřené na specializovaný tisk, FESPA Global Print Expo v Mnichově, oceněn za úspěch ve třech odvětvích – náklady, efektivita a kvalita.

 

Úspěšná case study

Jedním z prvních klientů, kteří Iridesse otestovali, byla londýnská společnost IPW1. Po úspěšném testování následovala instalace tiskáren Iridesse po celé Evropě, včetně předních britských komerčních poskytovatelů tisku Hickling & Squires a Hobs Repro, italské Furlan Grafica, španělských Adaequo a ByPrint Madrid, švýcarských ILG Druck a Printsalon v Beneluxu.

Produkční stroj Iridesse dává designérům a digitálním poskytovatelům tisku schopnosti rozlišovat jednotlivé nabídky a rozšiřovat byznys za pomoci více funkcí, lepší kvality a větší flexibility při nižších nákladech

 






Více
Závěrečná zpráva 2023

Facebook