REKLAMA POLYGRAF OBALY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

ABF partnerem na galavečeru předávání cen Obal roku


ABF partnerem na galavečeru předávání cen Obal roku

V loňském ročníku byl partnerem veletrhů REKLAMA POLYGRAF OBALY obalový institut SYBA, který byl rovněž garantem mnoha odborných akcí konaných přímo na výstavišti PVA EXPO PRAHA Letňany. Přímo na výstavišti došlo po prvé v historii k hodnocení exponátů v prestižní, na českém trhu jediné, certifikované soutěži Obal roku. Návštěvníci si mohli všechny exponáty rovněž prohlédnout, protože zde byly i presentovány. Partnerství mezi oběma subjekty pokračuje i v současnosti.

 

Obalový institut SYBA každoročně pořádá na podzim mezinárodní konferenci Pack Summit, po které následuje slavnostní obalový galavečer s předáváním cen Obal roku. ABF byl partnerem obou těchto akcí, které probíhaly letos 4. října na půdě Akademie Věd, v konferenčním sále Ústavu molekulární genetiky v Praze.

 

Packsumit se dotkl témat aktuálními (nejenom) pro svět packagingu

Mezinárodní kongres byl pojatý tak, aby se dotkl prakticky všech aktuálních témat, se kterými musí (nebo v blízké budoucnosti bude muset) se svět packagingu i polygrafie potýkat. Z hlediska vlastních obalů byl kongres orientován především na potraviny a přepravní typy balení. Nechyběly příspěvky i na související legislativní, environmentální i výrobně technologickou problematiku. Chybět nebude ani exkurze do světa nových typů obalů (především aktivní  a inteligentní balení, biodegradabilní obalové materiály atd.) či možnosti využití blockchainu (především bitcoinu). Z marketingových přednášek stojí určitě za zmínku zmapování různých forem přístupů a chování spotřebitele z generace X, Y a Z.

 

Obal roku – cesta z výstaviště na Akademii věd

Očekávaný galavečer byl ve znamení nejenom vyhlašování cen Obal roku ve všech svých kategorií, včetně vyhlášení nejvyšších cen, tedy bronzové, stříbrné a zlaté ceny předsedkyně poroty či ceny Sympatie, ale i společenských setkání či eventů. Mezi ně patřil i velký obalový kvíz. Úspěšné vítězné obaly, se kterými se mohli setkat návštěvníci veletrhů REKLAMA POLYGRAF OBALY na pražském výstavišti již v květnu letošního roku, si lze připomenout na stránkách organizátora akce, obalového institutu SYBA.






Více
Závěrečná zpráva 2023

Facebook