REKLAMA POLYGRAF OBALY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Výběr kvalitních materiálů je důležitý


Na veletrhu REKLAMA POLYGRAF se budou na výstavní ploše prezentovat i dodavatelé materiálů. Ať již obal, POS či nějaký typ reklamního sdělení plošného či prostorového charakteru je závislý nejenom na kvalitě tisku či výroby, ale výsledný vjem je velmi často dán právě i výběrem kvalitního materiálu.

 

Řešení pro standardní výrobce i designové kreativce

 

Tiskové, obalové, kancelářské i technické materiály nabízí významný evropský dodavatel, který má zastoupení i na českém trhu, společnost Papyrus.

Vedle standardních řad papírů, hladkých i vlnitých lepenek, i tato společnost dodává řadu speciálních aplikací. Mezi ně patří i nyní exkluzivně nabízené materiály Gmund Wood v kolekci Papyrus Specials. Gmund Wood je k dispozici ve dvou površích - Solid a Veneer. Solid navazuje na dřívější kolekci Savanna a připomíná vysoce kvalitní masivní dřevo. Na povrchu je ražba původního dřeva. Solid oproti tomu připomíná svojí strukturou dýhu. Mírně lesklý povrch zvyšuje tento dojem a dodatečně chrání papír.

 

Kvalita pro signmaking ze Spandexu

 

Spandex zastupuje světové značky a nabízí rozsáhlé portfolio materiálů pro signmaking a digitální tisk. V bohaté nabídce společnosti nechybí folie, prakticky všech typů, ať již se jedná o folie lité, válcované či speciální. K velmi žádaným patří především lité folie, které sice představují dražší variantu, ale tuto „nevýhodu“ několikanásobně, zvláště např. při polepu firemních vozidel, vyváží svými vlastnostmi. Tyto folie jsou optimálním řešením pro skutečně extrémní aplikace v exteriéru, proto jsou dlouhodobě oceňovány především půjčovnami aut s polepy. Lité fólie jsou velmi stabilní, téměř nedochází k jejich smršťování. Zpravidla jsou i tenčí a měkčí, proto se snáze zpracovávají (řežou, odlupují a aplikují). Lité fólie jsou zároveň i vhodné na nepravidelné podklady, například na nýty nebo texturu






Více
Závěrečná zpráva 2023

Facebook