REKLAMA POLYGRAF OBALY
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Kvalitní obal dělá kvalitní materiál


Kvalitní obal dělá kvalitní materiál

Na veletrhu OBALY i REKLAMA POLYGRAF nebude chybět ani řada zajímavých obalových designů. Vedle výrobců obalů se budou na výstavní ploše prezentovat i dodavatelé materiálů. Ať již obal, POS či nějaký typ reklamního sdělení plošného či prostorového charakteru je závislý nejenom na kvalitě tisku či výroby, ale výsledný vjem je velmi často dán právě i výběrem kvalitního materiálu.

 

K předním evropským dodavatelům papíru, lepenek i dalších produktů pro visual communication patří společnost Antalis. Společnost nabízí ucelené řady natíraných i nenatíraných papírů a lepenek, ať již pro obaláře, kreativce, visual communication či technické aplikace pro kanceláře. V nabídce nechybí ani kreativní papíry  a kartony v široké škále textur, barev a povrchových úprav (metalické, transparentní, hlazené atd.). Firma patří i k předním dodavatelům papírů a kartonů pro digitální tisk.

Řešení pro standardní výrobce i designové kreativce

Tiskové, obalové, kancelářské i technické materiály nabízí i další významný evropský dodavatel, který má zastoupení i na českém trhu, společnost Papyrus. Vedle standardních řad papírů, hladkých i vlnitých lepenek, i tato společnost dodává řadu speciálních aplikací. Mezi ně patří i nyní exkluzivně nabízené materiály Gmund Wood v kolekci Papyrus Specials. Gmund Wood je k dispozici ve dvou površích - Solid a Veneer. Solid navazuje na dřívější kolekci Savanna a připomíná vysoce kvalitní masivní dřevo. Na povrchu je ražba původního dřeva. Solid oproti tomu připomíná svojí strukturou dýhu. Mírně lesklý povrch zvyšuje tento dojem a dodatečně chrání papír.






Více
Závěrečná zpráva 2023

Facebook